DESIGN SOLUTII

Pentru Startup

Costuri restranse, infrastructura de baza, robusta, usor de adaptat in functie de evolutia companiei.

Companii medii

10-70 de angajati. Modrnizarea si automatizarea infrastructurii precum si setul de proceduri interne

Companii mari

Sedii multiple, cloud personal sau shared, infrastructura modulara, ultimele tehnologii IT.

Startup-uri

  Cele 3 aspecte importante: 1. buget fix fara costuri ascunse sau aditionale. 2. Perspectiva 1-3 ani de extindere. 3. Solutii eficiente, ieftine, incluzand software opensource si hardware echilibrat performanta/cost.

 Intelegem ca orice inceput este greu si bugetul este rastrans asa ca iti vindem exact ce ai nevoie la inceput cu posibilitate de upgrade in functie de performanta business-ului.

Companii medii si mari

  Companiile medii si mari deja au o infrastructura pe care vor sa o modernizeze si sa obtina cele mai bune performante dar fara a angaja o armata de specialisti IT.

  Aici intervenim noi prin a aloca specialisti din diferite ramuri pe numar de ore lucrate sau tip abonament cu ore incluse, fix atat cat e nevoie, fara sa va bati capul cu angajarea, plata taxelor salariale, concedii etc.  Per total pentru o echipa de 5-6 oameni cu skill-uri specializate, ar costa zeci de mii de euro, dar prin programele si abonamentele noastre beneficiati de aceleasi servicii la doar 10-20% costul salariatilor – specialisti IT.

Ai o intrebare sau esti curios sa afli mai multe?